Men2B stopt

Beste fans, We hebben belangrijk nieuws dat we met jullie moeten delen: Men2B stopt.

De belangrijkste reden voor dit besluit vormt het vertrek van Martijn, onze gewaardeerde tenor. Na een periode van overwegingen heeft hij recentelijk het moeilijke besluit gemaakt om te stoppen met zingen bij Men2B. Patrick, Martin en Peter hebben uitgebreid overleg gehad en samen bepaald dat het zonder Martijn niet meer meant to be zou zijn. Deze formatie maakte Men2B tot wat deze groep altijd is geweest. Een andere formatie is in onze ogen geen Men2B. Daarom betekent het vertrek van Martijn dus het einde van Men2B.

We zijn verdrietig maar een gevoel van grote dankbaarheid en enorme trots overheerst: wat hebben we geweldige dingen meegemaakt! Prachtige concerten gegeven, op geweldige locaties gezongen, nieuwe (zoveel!) vrienden ontmoet, heerlijke tags gezongen, (veel) bier gedronken (!), life-changing momenten beleefd en – niet geheel onbelangrijk – wat hebben we veel en hard gelachen. Een van de grootste cadeaus van dit kwartet is onze vriendschap onderling: dit was altijd de basis en is voor een groot onderdeel de reden geweest van onze successen. Onze vriendschap zal nooit verloren gaan, we blijven verbonden met elkaar.

We willen jullie, onze fans bedanken voor alle jaren trouwe dienst, applaus, emoties, gezelligheid, lachsalvo’s, verbinding en nog zo veel meer. Het heeft voor ons heel veel betekend, zonder jullie hadden we nooit zover gekomen. Dit was meant to be, het moest écht zo zijn. Over en sluiten, tot ziens, het ga jullie allemaal goed!

In harmony & stay healthy

Martijn, Martin, Patrick & Peter – Men2B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>