Men2B behaalt tweede plaats tijdens Holland Harmony conventie

Het was wederom een fantastisch weekend in Veldhoven; een prachtig podium, zeer getalenteerde groepen, een messcherp jurypanel en uiteraard een goed gevulde bar. 

Men2B deed op vrijdag mee tijdens de kwartetten ‘NK barbershop’. Na onze eerdere twee deelnames (zilver en goud) mochten wij wederom een medaille in ontvangst nemen. Met onze eigen versies van You’re Nobody ‘till Somebody Loves You (bekend van Dean Martin en Mr. Frank Sinatra) en You Are My Sunshine (van o.a. Johnny Cash) werden wij met een score van 74,7% beoordeeld op een tweede plaats, en dus een zilveren medaille! 

Men2B deed dit jaar ook mee in een recent opgericht koor genaamd Momentum. Tijdens het debuut met deze groep werd de eerste plaats behaald met de hoogste score ooit op de Nederlandse kampioenschappen: 81,3%. Kortom een zeer succesvol weekend met twee medailles! 

De juryrapporten en opgedane ervaring nemen wij weer mee en wij gaan in de komende tijd hard aan de slag om onze kwaliteit te verbeteren en ons repertoire uit te breiden. Ons doel? Plaatsing voor de Internationale kampioenschappen in juni 2020 die plaats zullen vinden in Los Angeles, USA! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>