Men2B kerstconcerten 2018

En voor je het weet is het weer voorbij! Je werkt er een half jaar naartoe en dan is het alweer 21 december en zijn alle kerstconcerten weer achter de rug. Maar wat hebben we genoten!

We trapten de decembermaand dit jaar af op 9 december bij Singing Unlimited, het dameskoor uit Hoofddorp waar we al jaren een geweldige klik mee hebben. Wij mochten een spot vullen in hun theatershow. Wat hadden de dames uitgepakt! Het theater was omgetoverd tot een shopping mall in kerstsfeer waar shoppende dames rond liepen en de hoofdpersoon op zoek was naar het kerstgevoel. Men2B kwam tevoorschijn uit een levensgroot cadeau en zong de hoofdpersoon toe met Let It Snow en My Girl. Na de pauze hebben we nog een aantal songs mogen zingen waaronder de primeur voor Believe, de prachtige kerstsong gearrangeerd door Jim Clancy voor Vocal Majority en Vocal Spectrum. Thanks Singing Unlimited voor de geweldige show!

Op 14 december stonden we in een uitverkochte Protestantse Kerk in Limmen voor ons eigen kerstconcert. In de prachtige intieme ambiance van dit sfeervolle kerkje met ook nog eens een prachtige akoestiek hebben we twee sets van ruim 30 minuten gezongen en echt een topavond gehad. We zongen kerstsongs en repertoire songs en zelfs twee nummers met big band (opname). Dit kerkje (en het publiek) smaakt echt naar meer, we hopen er volgend jaar weer terug te mogen komen.

Op 16 december stonden we als afsluiting van het Midwinterfeest in De Rijp in de Grote Kerk. Het was inmiddels de derde keer dat we bij dit tweejaarlijks evenement uitgenodigd werden en iedere keer is het evenement weer verder gegroeid en verder geprofessionaliseerd. Ook hier mochten we twee sets van 30 minuten zingen, deze kerk is inmiddels bekend terrein voor ons maar iedere keer weer een ware traktatie om in te zingen, prachtige sound en wederom een heerlijk enthousiast publiek.

We hebben genoten en kijken uit naar 2019, een spannend jaar waar we o.a. in april onze kampioenstitel gaan verdedigen tijdens de tweejaarlijkse Nederlandse kampioenschappen Barbershopzingen in Veldhoven!

Wij wensen iedereen happy holidays & een harmonieus 2019!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>