Optreden bij Schermeer Vocaal

Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van het smartlappenkoor Schermeer Vocaal waren wij vandaag te gast bij het concert in de prachtige Grote Kerk in Schermerhorn. In een bomvolle kerk met ruim 300 man hebben we ruim 20 minuten mogen optreden waar we enorm van genoten hebben. We zijn vereerd en zelfs enigszins verlegen geraakt van alle hartverwarmende reacties van het publiek na afloop, wow!

Zelf hebben wij op onze beurt genoten van de andere gastoptredens en van het organiserende koor Schermeer Vocaal, dat met o.a. Conquest of Paradise een mooi en verzorgd optreden neergezet heeft. Schermeer Vocaal, dankjewel & hopelijk tot de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>