Coaching Royce Ferguson

Royce Ferguson, een zeer bekende en gerenommeerde coach en dirigent uit Amerika, was reeds in april in Nederland en heeft toen voor het eerst gewerkt met Men2B. De samenwerking smaakte naar meer dus bij de aankondiging dat Royce in oktober weer naar Nederland zou komen, twijfelde Men2B geen moment!

Er is hard gewerkt aan zangtechniek, de methodes van Royce zijn doeltreffend en effectief! Op het programma stonden onze nieuwste repertoire nummers die wij gaan klaarstomen voor de Holland Harmony conventie in maart 2019. We kunnen niet wachten tot de volgende coaching van Royce!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>