Men2B te gast bij Singing Unlimited

Afgelopen zaterdag waren wij te gast bij de 5-jarige jubileumshow van Singing Unlimited. Wij waren daar echter niet alleen om te zingen, wij waren tevens ingehuurd als gevangenisbewaarders om de dames in toom te houden. Helaas is dat niet geheel gelukt…

De show begon voor de bezoekers al bij binnenkomst, eerst door het detectiepoortje, tascontrole en in de foyer stonden de koorleden van Singing Unlimited in oranje overal de vloer te boenen. Dit was niet zomaar een show, het was open avond in de Singing Unlimited gevangenis. Men2B was voor de pauze als gevangenisbewaarders ingehuurd om de dames binnen de tralies te houden. Helaas is dat niet gelukt en ontsnapte zij vlak voor de pauze.

Na de pauze mochten alle acts nogmaals optreden, maar dan in de normale outfit. Het was een fantastische avond met een volledig uitverkochte zaal. Allemaal georganiseerd door een gemotiveerde groep dames die in hun 5-jarig bestaan iets moois hebben weten op te bouwen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *