It’s Men2B Christmas een groot succes!

Op 16 december gaf Men2B een eigen georganiseerd kerstconcert. Het publiek kwam in volledige  kerstsfeer met kerstklanken van Men2B, Ingrid Havinga onder begeleiding van Simon Kaper, Maartje Vokking en Edith Slop- Zentveld in de warme en intieme entourage van het kerkje in het Noord-Hollandse dorpje Noordeinde (vlakbij De Rijp).

Dit kerstconcert was het cadeautje van Men2B aan al zijn fans daarom was de toegang volledig gratis. Door de vele aanmeldingen werden er 2 concerten gegeven op zaterdag 16 december. Beide concerten waren binnen twee weken helemaal uitverkocht.

Tijdens het concert kwamen meerdere kerstklassieker voorbij in verschillende stijlen zoals Pleae Come Home for Christmas, Have Yourself a Merry Little Christmas en Mary Did You Know. Daarnaast zong Men2B een paar van hun favoriete nummers zoals So Much In Love en Prayer of the Children. Als afsluiting zongen alle artiesten samen het nummer Leun op mij van Ruth Jacot. Een mooie opmaat naar de feestdagen van 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *