Coaching Men2B door Eric Dalbey

Soms is er zo’n uniek momentje waarbij je een top-coach kunt verleiden om een tussenstop in Nederland te maken.

Op woensdag 2 maart 2016 maakte Eric Dalbey, lead van Internationaal kampioenskwartet Vocal Spectrum, speciaal voor Men2B een 24-uurs tussenstop in Nederland. Eric was onderweg naar München waar hij te gast was met de Ambassadors of Harmony tijdens de BinG! conventie.

Samen met Eric heeft Men2B keihard gewerkt aan de conventienummers want in het weekendMen2B met Eric Dalbey van 22 tot en met 24 april reist Men2B af naar Nyköping in Zweden waar de SNOBS conventie plaats vindt. Daar treedt het kwartet op als mice warmer om, een jaar na het debuut op de Holland Harmony conventie, een nieuw meetpunt te hebben en te kunnen kijken naar de huidige score.

Met Eric was het een bijzonder inspirerende avond. De klik was goed vanaf de eerste minuut. Er werd gewerkt aan interpretatie, stage present en muzikaliteit. Hier en daar stapte Eric even in het kwartet om te demonstreren of om gewoon even lekker mee te zingen. Na afloop van de repetitie kon een afterglow met tags uiteraard niet uitblijven.

Een avond waarin grote stappen zijn gemaakt door het kwartet en een avond die wij hopelijk in de toekomst kunnen herhalen samen met Eric.

Benieuwd hoe Eric en zijn kwartet Vocal Spectrum klinken? Bekijk dan hieronder hoe zij het nummer “It’s You” uit The Music Man vertolken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *