Succesvolle kerstconcerten in De Duif

_MG_3393Op 19 december was De Duif aan de Prinsengracht omgetoverd tot concertzaal. Om 14:30 en om 20:00 uur gaf Whale City Sound hun jaarlijkse kerstconcert met dit jaar als titel The Most Wonderful…

Gastoptreden waren er van Guido Dieteren (viool), Wendy Kokkelkoren (sopraan) en Falco Borsboom (toetsen), maar ook van Cross Connection en uiteraard Men2B. Beide concerten waren helemaal uitverkocht met een geweldige ambiance als gevolg.

_MG_3412

 

Het waren mede speciale optredens omdat onze tenor Martijn voor het laatst Whale City Sound dirigeerde. Met Men2B zongen wij twee toepasselijke nummers; Let It Snow en The Prayer of the Children. Voor foto’s van de concerten ga naar onze media pagina.

_MG_3602

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *